Advertisement

Ολυμπιακοσ Παναθηναικοσ Σκορ - Με ή χωρίς το αστέρι της στο ΓΣΠ η PSV;, 24Sports & News : Οι πειραιώτες έστησαν πάρτι στη λεωφόρο και νίκησαν τον μεγάλο ο παναθηναϊκός στο τέρμα είχε τον χριστογεώργο, δεξί μπακ ήταν ο μολό κι αριστερό ο σάντσες μετά.

Ολυμπιακοσ Παναθηναικοσ Σκορ - Με ή χωρίς το αστέρι της στο ΓΣΠ η PSV;, 24Sports & News : Οι πειραιώτες έστησαν πάρτι στη λεωφόρο και νίκησαν τον μεγάλο ο παναθηναϊκός στο τέρμα είχε τον χριστογεώργο, δεξί μπακ ήταν ο μολό κι αριστερό ο σάντσες μετά.. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Ο ολυμπιακός βρήκε τον παναθηναϊκό στη χειρότερη φάση του και δεν έδειξε οίκτο. Οι πειραιώτες έστησαν πάρτι στη λεωφόρο και νίκησαν τον μεγάλο ο παναθηναϊκός στο τέρμα είχε τον χριστογεώργο, δεξί μπακ ήταν ο μολό κι αριστερό ο σάντσες μετά. Το καλύτερο δυνατό φινάλε πέτυχε ο υπερηχητικός ολυμπιακός στη λεωφόρο επικρατώντας του παναθηναϊκού. Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος).

Στο μέγεθος του σκορ στάθηκε ο πέδρο μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ο ισπανός μπακ έβαλε τα. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον μασούρα μετά από ασίστ του ελ αραμπί. Ο ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το λεωφόρο, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στον αιώνιο ο ολυμπιακός μπήκε φουριόζος κι αποφασισμένος να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Έφυγε ο ολυμπιακός, έμειναν οι ήττες εντός συνόρων.

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ | Filathlos.gr | Το ...
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ | Filathlos.gr | Το ... from filathlos.gr
Ποιοι οι σκόρερ του σημερινού αγώνα στη λεωφόρο. Στο μέγεθος του σκορ στάθηκε ο πέδρο μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ολοκληρώθηκε το πρωί του σαββάτου η προετοιμασία του ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον παναθηναϊκό. Οι πειραιώτες έστησαν πάρτι στη λεωφόρο και νίκησαν τον μεγάλο ο παναθηναϊκός στο τέρμα είχε τον χριστογεώργο, δεξί μπακ ήταν ο μολό κι αριστερό ο σάντσες μετά. Με αφορμή τον αποψινό αγώνα κυπέλλου, το onsports θυμάται το παιχνίδι του 1994 που έληξε με σκορ… παιδικού. Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ από την αρχή της. Ο ισπανός μπακ έβαλε τα. Τα δάκρυα του άτυχου χουάνκαρ (vid).

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα κυπέλλου, το onsports θυμάται το παιχνίδι του 1994 που έληξε με σκορ… παιδικού.

Με ντέρμπι «αιωνίων» ολοκληρώνονται τα πλέι οφ και, κατ' επέκταση, το φετινό πρωτάθλημα της super league 1. 30 336 просмотров 30 тыс. Αν, μάλιστα, τον πετύχει με πολλές απουσίες, με σύνθεση ανάγκης και προβλήματα, όπως είχε ο. Ο ισπανός μπακ έβαλε τα. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον μασούρα μετά από ασίστ του ελ αραμπί. Δύο γκολ για τους πρωταθλητές έχει πετύχει ο μασούρας (7',12') και το τρίτο ο ελ αραμπί (38'). Ιδανικό ξεκίνημα για τον ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Ολοκληρώθηκε το πρωί του σαββάτου η προετοιμασία του ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» «σκόρπισαν» το «τριφύλλι» (vids). Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος). Η φετινή ευρωλίγκα μας είχε μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Έφυγε ο ολυμπιακός, έμειναν οι ήττες εντός συνόρων. Κι άλλη «μαύρη ο παναθηναϊκός μετά την εντός έδρα ήττα από την αεκ είχε μείνει και μαθηματικά εκτός των θέσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, ο παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ από την αρχή της. O μαουρίσιο με μια εκπληκτική κίνηση άλλαξε πόδι στον αέρα και. Δύο γκολ για τους πρωταθλητές έχει πετύχει ο μασούρας (7',12') και το τρίτο ο ελ αραμπί (38'). 30 336 просмотров 30 тыс. Στο μέγεθος του σκορ στάθηκε ο πέδρο μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει.

ΑΠΟΕΛ: Κριτική δευτέρου 50λεπτου: Καλά στοιχεία, κακό σκορ ...
ΑΠΟΕΛ: Κριτική δευτέρου 50λεπτου: Καλά στοιχεία, κακό σκορ ... from www.24sports.com.cy
Κι άλλη «μαύρη ο παναθηναϊκός μετά την εντός έδρα ήττα από την αεκ είχε μείνει και μαθηματικά εκτός των θέσεων. Ο παναθηναϊκός και ο ολυμπιακός έχουν ήδη τεθεί. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Σε αντίθεση με τον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου, οι. Ολοκληρώθηκε το πρωί του σαββάτου η προετοιμασία του ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον παναθηναϊκό. Αν, μάλιστα, τον πετύχει με πολλές απουσίες, με σύνθεση ανάγκης και προβλήματα, όπως είχε ο. Με τέσσερα γκολ ο ολυμπιακός επικράτησε του παναθηναϊκού που κατάφερε να σκοράρει μία φορά στο γήπεδο. Με ντέρμπι «αιωνίων» ολοκληρώνονται τα πλέι οφ και, κατ' επέκταση, το φετινό πρωτάθλημα της super league 1.

Η φετινή ευρωλίγκα μας είχε μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα κυπέλλου, το onsports θυμάται το παιχνίδι του 1994 που έληξε με σκορ… παιδικού. Κι άλλη «μαύρη ο παναθηναϊκός μετά την εντός έδρα ήττα από την αεκ είχε μείνει και μαθηματικά εκτός των θέσεων. Ολοκληρώθηκε το πρωί του σαββάτου η προετοιμασία του ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον παναθηναϊκό. Με τέσσερα γκολ ο ολυμπιακός επικράτησε του παναθηναϊκού που κατάφερε να σκοράρει μία φορά στο γήπεδο. Έφυγε ο ολυμπιακός, έμειναν οι ήττες εντός συνόρων. Οι «ερυθρόλευκοι» «σκόρπισαν» το «τριφύλλι» (vids). Ο παναθηναϊκός και ο ολυμπιακός έχουν ήδη τεθεί. Ο ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το λεωφόρο, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στον αιώνιο ο ολυμπιακός μπήκε φουριόζος κι αποφασισμένος να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Ο ολυμπιακός βρήκε τον παναθηναϊκό στη χειρότερη φάση του και δεν έδειξε οίκτο. O μαουρίσιο με μια εκπληκτική κίνηση άλλαξε πόδι στον αέρα και. 30 336 просмотров 30 тыс. Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος). Ο ολυμπιακός έχει την ποιότητα να κάνει με απλές κινήσεις δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου.

Στο μέγεθος του σκορ στάθηκε ο πέδρο μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Δύο γκολ για τους πρωταθλητές έχει πετύχει ο μασούρας (7',12') και το τρίτο ο ελ αραμπί (38'). Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της παε παναθηναϊκός. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον μασούρα μετά από ασίστ του ελ αραμπί. 30 336 просмотров 30 тыс.

Τιμούρ: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ», 24Sports & News
Τιμούρ: «Δεν περίμενα αυτό το σκορ», 24Sports & News from www.24sports.com.cy
Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον μασούρα μετά από ασίστ του ελ αραμπί. Ο ισπανός μπακ έβαλε τα. Τα δάκρυα του άτυχου χουάνκαρ (vid). Έφυγε ο ολυμπιακός, έμειναν οι ήττες εντός συνόρων. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Ο ολυμπιακός βρήκε τον παναθηναϊκό στη χειρότερη φάση του και δεν έδειξε οίκτο. Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος). Με αφορμή τον αποψινό αγώνα κυπέλλου, το onsports θυμάται το παιχνίδι του 1994 που έληξε με σκορ… παιδικού.

Υπερηχητικό φινάλε του πρωταθλητή στη λεωφόρο.

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της παε παναθηναϊκός. O μαουρίσιο με μια εκπληκτική κίνηση άλλαξε πόδι στον αέρα και. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον παναθηναϊκό στη λεωφόρο. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Δύο γκολ για τους πρωταθλητές έχει πετύχει ο μασούρας (7',12') και το τρίτο ο ελ αραμπί (38'). Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον μασούρα μετά από ασίστ του ελ αραμπί. Οι πειραιώτες έστησαν πάρτι στη λεωφόρο και νίκησαν τον μεγάλο ο παναθηναϊκός στο τέρμα είχε τον χριστογεώργο, δεξί μπακ ήταν ο μολό κι αριστερό ο σάντσες μετά. Ο ολυμπιακός έχει την ποιότητα να κάνει με απλές κινήσεις δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου. Ο παναθηναϊκός και ο ολυμπιακός έχουν ήδη τεθεί. Με τέσσερα γκολ ο ολυμπιακός επικράτησε του παναθηναϊκού που κατάφερε να σκοράρει μία φορά στο γήπεδο. 30 336 просмотров 30 тыс. Σε αντίθεση με τον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου, οι. Στο μέγεθος του σκορ στάθηκε ο πέδρο μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει.

Έφυγε ο ολυμπιακός, έμειναν οι ήττες εντός συνόρων ολυμπιακοσ παναθηναικοσ. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.

Posting Komentar

0 Komentar